Over Princess Roses

We zien ze groeien. Letterlijk. Elke dag weer. Op de kwekerijen van ons familiebedrijf in Ecuador en Ethopië. Kwaliteitsrozen, die wij voor u en uw klanten telen. Met zorg en veel plezier. En een heleboel liefde. Want, rozen hebben ons hart gestolen. Al meer dan 40 jaar geleden. 

In 1972 zijn we met ons familiebedrijf begonnen. In eerste instantie als rozenimporteur, later ook als kweker van onze eigen importrozen. We willen ons onderscheiden in hoge kwaliteit. En dat kan in onze optiek alleen als we zelf telen. Zo hebben we maximale invloed op de kwaliteit, duurzaamheid en fairness van het productie- en logistieke proces. Van stek tot volgroeide roos. We zijn er dagelijks zelf bij. 

Samen met onze medewerkers. Enthousiaste medewerkers die opvallen door hun grote betrokkenheid en kennis van zaken. En die iedere dag met plezier en aandacht onze rozen verzorgen, oogsten, verpakken en transporteren. Rozen die we vol vertrouwen aan u verkopen. Omdat we zeker weten dat uw klanten er lang van zullen genieten. 

Onze kwekerijen en distributielocatie zijn in het bezit van alle internationaal bekende certificeringen

Klant worden?